Пълнен калмар на скара
Пълнен
калмар на скара
1 калмар
1 червена чушка
1 зелена чушка
20-30 гр сирене
40гр доматен сок
риган,магданоз,зехтин
1. Измийте
добре чушките и ги нарежете на ситно.Сложете ги в дълбока купа и ги смесете с
доматения сос,разбъркайте добре
2. Добавете
сиренето към сместа с чушките, добавете ригана и ситно накълцания магданоз
3. Отрежете
пипалата на калмара и ги оставете на страни.Напълнете хубаво тубите на калмара
със сместа и я затворете като я забодете с клечка за зъби.
4. Намажете
напълнения калмар със зехтин и го запечете на силно загряла скара за 1-2 мин.от
всяка от страните.Запечете и пипалата.
Коментари
Публикуване на коментар