Средиземноморска сьомга

Средиземноморска сьомга
Едно цяло филе от сьомга 800гр с кожата
9 мариновани сушени домата
18 черни маслини без костилка
18 листа от босилек
3 с.л зехтин

1.      Загрейте фурната на 200 Направете в сьомгата  18 дупки в три редици.Пробийте зялото месо но да не нараните кожата.Вземете парче от сушения домат и една маслина и ги увийте в листо от босилек.Всяко от рулата трябва да бъде с диаметър на пробитата дупка.
2.      Когато завиете рулата веднага ги поставете в дупките

3.      Поставете филето от сьомга върху  фолио  намазана с мазнина /зехтин/в тавичка за печене.Овкусете и поръсете със зехтин.Поставете го в загряла фурна за около 20 мин.

Коментари

Популярни публикации