Пъстърва със стафиди и синьо сирене в сос от грейфрут
Пъстърва  със стафиди и синьо сирене в сос от  грейфрут
2 средно големи пъстърви
25 гр краве масло
100гр синьо сирене
50гр бели стафиди
1 голям рейфрут
- Загрейте
     фурната на 180 .Разрежете грейфрута на две и отрежете от всяка половинка
     по един резен.Изцедете сока от останалата половина  и с 1 с.л. намажете пъстървите от
     вътре.Поръсете с черен пипер на вкус.
- Намажете
     дъното на огнеупорен съд с масло.Напълнете всяка от рибите с половината от
     синьото сирене и стафидите и ги зашийте или затворете с клечки.
- Залейте
     пъстървите с останала част от сока на грейфрутите.Печете ястието 15 мин.
     Докато кожата на рибата започне да придобива златист цвят


Коментари
Публикуване на коментар