Търсене в този блог

вторник, 21 януари 2014 г.

Пъстърва със стафиди и синьо сирене в сос от грейфрут


Пъстърва  със стафиди и синьо сирене в сос от  грейфрут

2 средно големи пъстърви
25 гр краве масло
100гр синьо сирене
50гр бели стафиди
1 голям рейфрут


  1. Загрейте фурната на 180 .Разрежете грейфрута на две и отрежете от всяка половинка по един резен.Изцедете сока от останалата половина  и с 1 с.л. намажете пъстървите от вътре.Поръсете с черен пипер на вкус.
  2. Намажете дъното на огнеупорен съд с масло.Напълнете всяка от рибите с половината от синьото сирене и стафидите и ги зашийте или затворете с клечки.
  3. Залейте пъстървите с останала част от сока на грейфрутите.Печете ястието 15 мин. Докато кожата на рибата започне да придобива златист цвят

Няма коментари:

Публикуване на коментар