Търсене в този блог

вторник, 21 януари 2014 г.

Рибни филенца с лимон и розмарин

Рибни филенца с лимон и розмарин
 4 бр филета от бяла риба/сардина филе ,хек филе,тилапия филе лаврак филе ципура филе/
2 стръкчета розмарин,листа нарязани /1 ч.л. сушен розмарин
2 филийки хляб на хапки
настъргана кора на два лимона,резенче лимон
1 с.л зехтин
1.Загрейте грила на средна температура.Сложете филетата в тавичка и ги запечете за 4 мин.Сложете хляба розмарина и лимоновата кора в кухненския робот,добавете малко сол и  черен пипер и разбийте до дребни трохи.
2.Обърнете рибата и покрийте рибата с трохите.Полейте с малко зехтин и запечете за 4 мин . до златисто.Поднесете с варени или печени картофи.


Няма коментари:

Публикуване на коментар