Общо показвания

четвъртък, 1 март 2012 г.

Солен кекс с праз

Необходими продулти
-3-4 бр яйца
-125 гр брано
-1гл лук
-2 стръка праз
125 гр сирене /краве ,овче или козе/
-50 гр масло
-1/2 ч. л бакпулвер
сол,черен пипер
магданоз

Нарязвате на ситно праз и лук и задушавате в масло и малко вода докато омектан добавяте сол на вкус.След като се задуши махате от котлона и оставяте да изстине
В отделен съд разбивате останалите продукти натрошавате сиренето за предпочитане е да е овче става по ароматен кекса  и накрая добавяте задушения праз.
Пече с предварително загрята фурна на 180  за 30мин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар