Общо показвания

вторник, 21 януари 2014 г.

Костур с марокански подправки

Костур с марокански подправки
2бр костур
½ ч.л смлян кимион
½ ч.л смлян кориандър
щипка червен пипер
щипка лют червен пипер
2 скл. Чесън
сок от един лимон
5 с.л. зехтин
малка връзка магданоз

1.      Изсипете всички подправки на дресинга със щипка сол в кухненския робот и разбийте добре.Направете по три резки от всяка от стараните на двете риби  намажете ги с половината от дресинга и ги оставете да се мариноват за 30 мин.
2.      Загрейте фурната на 220.Поставете рибата в тавичката и я изпечете за около 20 мин.Поднесете я с останали дресинг и гарнирана с ориз или кус кус


Няма коментари:

Публикуване на коментар