Пълнен калмар на скара

Пълнен калмар на скара
1 калмар
1 червена чушка
1 зелена чушка
20-30 гр сирене
40гр доматен сок
риган,магданоз,зехтин

1.      Измийте добре чушките и ги нарежете на ситно.Сложете ги в дълбока купа и ги смесете с доматения сос,разбъркайте добре
2.      Добавете сиренето към сместа с чушките, добавете ригана и ситно накълцания магданоз
3.      Отрежете пипалата на калмара и ги оставете на страни.Напълнете хубаво тубите на калмара със сместа и я затворете като я забодете с клечка за зъби.
4.      Намажете напълнения калмар със зехтин и го запечете на силно загряла скара за 1-2 мин.от всяка от страните.Запечете и пипалата.


Коментари

Популярни публикации