Средиземноморска сьомга
Средиземноморска
сьомга
Едно цяло филе от сьомга 800гр с кожата
9 мариновани сушени домата
18 черни маслини без костилка
18 листа от босилек
3 с.л зехтин
1. Загрейте
фурната на 200 Направете в сьомгата 18
дупки в три редици.Пробийте зялото месо но да не нараните кожата.Вземете парче
от сушения домат и една маслина и ги увийте в листо от босилек.Всяко от рулата трябва да бъде с диаметър на пробитата дупка.
2. Когато
завиете рулата веднага ги поставете в дупките
3. Поставете
филето от сьомга върху фолио намазана с мазнина /зехтин/в тавичка за печене.Овкусете и
поръсете със зехтин.Поставете го в загряла фурна за около 20 мин.
Коментари
Публикуване на коментар